Aplicaţia mobilă BUMER.ro pentru iPhone şi Android!

9 Mai

O noutate bună pentru utilizatorii siteului de anunţuri gratuite bumer.ro.

IMG_1249.png1.png22

Site-ul  bumer.ro este folosit de utilizatori pentru a cumpăra sau a vinde tot ceea ce îşi doresc: începând de la echipamentele digitale şi haine şi până la automobile şi imobiliare. Sarcina noastră este următoarea: să facilităm întâlnirea vânzătorului cu cumpărătorul, iar datorită aplicaţiei mobile acest lucru va putea fi făcut foarte uşor. Cu ajutorul ei veţi fi şi mai aproape de cele mai actuale anunţuri.

Ce posibilităţi vă oferă aplicaţia bumer.ro? Accesul la baza de date, căutarea facilă a oricăror produse sau servicii, selecţia în funcţie de parametrii specificaţi în toate categoriile, vizualizarea tuturor produselor în poze mari, iar cel mai important este posibilitatea de a telefona vânzătorilor direct de pe pagina unde este publicat anunţul.
Aplicaţia poate fi găsită pe AppStore sau PlayMarket – ea este gratuită precum este şi publicarea anunţurilor pe site-ul bumer.ro. Aşteptăm în continuare comentariile dvs. pentru a face ca lucrul cu site-ul bumer.ro să devină mai simplu şi mai plăcut – deoarece aplicaţia a fost concepută anume pentru Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *